عبور دنباله دار سبزرنگ از كنار زمین و صورت فلكی شیر

عبور دنباله دار سبزرنگ از كنار زمین و صورت فلكی شیر به گزارش این با من دنباله دار سبزرنگ (Iwamoto) یا (C/2018 Y۱) امشب، ۲۳ بهمن ماه از كنار زمین و صورت فلكی شیر عبور می كند و از آنجایی كه این جرم آسمانی قابل مشاهده می باشد، فرصت مناسبی برای عكاسی نجومی خواهد بود.


مهندس مسعود عتیقی، مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران در گفتگو با ایسنا، در این باره اظهار داشت: دنباله دار سبز رنگ "ایواموتو" (Iwamoto) یا (C/2018 Y۱) با سرعت ۲۳۸ هزار و ۹۹ كیلومتر بر ساعت به دیدار خورشید و زمین آمده است. این جرم زیبا در نزدیكی بعضی كهكشان ها از دید ناظر زمینی دیده می شود و فرصتی عالی برای عكاسان نجومی است.
وی قدر (درخشندگی) این جرم آسمانی را ۶.۵ تا ۷.۵ دانست و افزود: این دنباله دار با دوربین های دوچشمی و یا تلسكوپ های كوچك آماتوری قابل مشاهده می باشد.
عتیقی با تاكید بر اینكه این دنباله دار بدون هیچ گونه خطری، شب ۲۲ بهمن ماه (۱۱ فوریه ۲۰۱۹) از نزدیكی زمین در زمینه صورت فلكی شیر عبور كرده و امشب، ۲۳ بهمن ماه (۱۲ فوریه ۲۰۱۹) هم از نزدیكی زمین در زمینه صورت فلكی شیر عبور خواهد كرد، خاطرنشان كرد: مدار دنباله دار C ۲۰۱۸ Y۱ بیضی كشیده و یك دنباله دار دراز دوره است. محاسبات نشان داده است بازگشت این دنباله دار به نزدیكی خورشید ۱۳۷۱.۳ سال دیگر خواهد بود.
دبیر انجمن نجوم آماتوری ایران افزود: ساعت ۶ صبح و پیش از روشنی هوا در صبح سه شنبه ۲۳ بهمن، دنباله دار Iwamoto یا (C/2018 Y۱) بسیار نزدیك به ستاره قابل دید AlJabhah با قدر (درخشندگی) ۳.۴۵ است و از بین ستارگان Algieba و ستاره دل شیر (Regulus) در صورت فلكی شیر عبور می كند.
به قول وی اخترشناس ژاپنی، Masayuki Iwamoto این جرم جدید را كشف كرده است و ۵ دی ماه گزارشات متعددی از مشاهده این دنباله دار از رصدخانه های سراسر جهان دریافت شده است.
به گزارش این با من به نقل از ایسنا، سه ستاره شناس آماتور دنباله داری پرنور را در آسمان كشف كردند كه به نام آنها ثبت شده است. این دنباله دار توسط یك ستاره شناس آماتور آمریكایی و دو ستاره شناس ژاپنی كشف شده و این دنباله دار به نام (Comet Machholz-Fujikawa-Iwamoto (C/2018 Y۱ نامگذاری شد. نام علمی این دنباله دار C/2018 Y۱ است.
بر طبق محاسبه مداری این دنباله دار، می توان اظهار داشت كه این جرم آسمانی برای اولین بار است كه به مركز منظومه خورشیدی ما نزدیك می شود و این اولین ملاقات آن با خورشید است. مدار آن به گونه ای است كه در حضیض مداری خود (نزدیكترین فاصله از خورشید) از بین مدار سیاره تیر و خورشید عبور می كند.



1397/11/23
13:08:55
5.0 / 5
4696
تگهای خبر: انجمن , دوربین , علم , مناسب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما