معاون فرهنگی وزیر بهداشت خبر داد

برگزاری مناقصه ملی در 10 منطقه آمایشی علوم پزشكی برای ساخت خوابگاه

برگزاری مناقصه ملی در 10 منطقه آمایشی علوم پزشكی برای ساخت خوابگاه این با من: معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به اینكه در جهت تامین اسكان دانشجویان و ساخت خوابگاه های دانشجویی رایزنی ها و مكاتبات لازم با دانشگاه ها انجام شده است، اظهار داشت: ما در حال برگزاری یك مناقصه ملی در 10 منطقه آمایشی هستیم كه در آن سرمایه گذار، سازنده و بهره بردار مشاركت دارند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دكتر محمد رضا فراهانی در قالب سفر یك روزه خود به بوشهر و بازدید از دانشگاه علوم پزشكی این شهر در سالن اجتماعات پردیس دانشگاه با بیان این مطلب اظهار نمود: در بازدید یك روزه كه از این دانشگاه به عمل آوردم و بر مبنای نظرات دانشجویان و نمایندگان تشكل ها و كانون های دانشجویی به این نتیجه می رسیم كه این دانشگاه به لحاظ تامین امكانات و زیرساخت های دانشجویی نمره قابل قبولی می گیرد و برآیند نظرات دانشجویان این دانشگاه در حوزه دانشجویی مثبت و قابل قبول است؛ اما باید در حوزه فرهنگی باید تلاش بیشتری شود.
وی اضافه كرد: به صورت كلی اگر بخواهیم ارزیابی كلی نسبت به وضعیت دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی بوشهر داشته باشیم، باید بگوییم در مجموع این دانشگاه توانسته نیازها وخواسته دانشجویان در زمینه دانشجویی را برآورده كند٬ اما هنوز برای رسیدن به وضعیت مطلوب نیاز به كار و تلاش بیشتری است.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به اینكه كف مطالبات و نیازها در حوزه دانشجویی این دانشگاه تامین شده است، تصریح كرد: در حوزه فرهنگی این دانشگاه نتوانسته است انتظارات دانشجویان را آن طور كه در خور شأن دانشجویان است، بر آورده كند.
با رایزنی با استفاده از منابع مختلف، نسبت به احداث یك سالن آمفی تئاتر درخور شان دانشجویان اقدام كنید
فراهانی با اشاره به اینكه در بحث زیرساخت های فرهنگی این دانشگاه نتوانسته است در حد مطلوب گام بردارد، اظهار نمود: دانشگاه علوم پزشكی بوشهر با حدود دو هزار دانشجو و ۵ دانشكده٬ یك سالن آمفی تئاتر مناسب برای فعالیت های فرهنگی دانشجویان ندارد كه این مساله سبب تولید نارضایتی در بین فعالان و اعضای كانون های فرهنگی شده است.
معاون وزیر بهداشت با تاكید بر این كه احداث سالن آمفی تئاتر در دانشگاه را كه جزو مطالبات اصلی فعالان فرهنگی دانشگاه است، در اولویت قرار دهید، اضافه كرد: با تأمین اعتبارات و منابع لازم و رایزنی با استفاده از منابع مختلف برای احداث یك سالن آمفی تئاتر مناسب و مطلوب اقدام كنید.
هرچقدر در مسیر توسعه فعالیت های فرهنگی در دانشگاه قدم برداریم، باز كم است
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به اینكه هر چقدر در مسیر توسعه فعالیت های فرهنگی در محیط دانشگاه گام برداریم، كم است، اظهار داشت: دولت و وزارتخانه بودجه های عمرانی را در اختیار دانشگاه قرار می دهد و شما در حال احداث دانشكده و احیانا طرح های بیمارستانی هستید؛ اما به هرحال باید همان قدر كه برای انجام طرح های عمرانی در حوزه های سلامت و آموزش هزینه می نماییم، برای فعالیت های فرهنگی كه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد هم سرمایه گذاری نماییم.
وی بر ضرورت بكارگیری نیروهای متخصص و كارآمد در حوزه فرهنگی تصریح كرد و اظهار داشت: حوزه فرهنگ بخصوص در فضای دانشگاهی حوزه ای سخت، دشوار و پیچیده است و با دیگر حوزه ها متفاوت است؛ از این رو باید سرمایه گذاری بیشتری در محیط های دانشگاهی نسبت به فعالیت های فرهنگی داشته باشیم كه یكی از آنها بكارگیری كارشناسان فرهنگی و نیروهای متخصص است.
فراهانی ادامه داد: خوشبختانه میزان رضایتمندی دانشجویان، فعالان و نمایندگان كانون های فرهنگی دانشگاه از تعامل و نحوه برخورد مدیرفرهنگی دانشگاه علوم پزشكی بوشهر با دانشجویان رضایت بخش بود؛ اما به لحاظ بكارگیری نیروهایی متخصص در حوزه فرهنگی باید دقت و ظرافت بیشتری از جانب مسؤولان دانشگاه صورت گیرد و با بكارگیری نیروهای متخصص و كارآمد در عرصه فعالیت های فرهنگی، در مسیر پیشرفت و توسعه دانشگاه حركت كرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به اینكه نباید بودجه فرهنگی را صرف دیگر اقدامات غیرفرهنگی كرد، اضافه كرد: در بعضی از دانشگاه ها تصمیماتی در هیات امنا گرفته شده كه بار مالی زیادی برای دانشگاه بوجود می آورد و بر مبنای این تصمیم ها، مسؤولان مجبور می شوند از محل های دیگر همچون بودجه فرهنگی هزینه كنند كه این مورد به فعالیت های فرهنگی دانشگاه لطمه می زند.
وی با تاكید بر اینكه معاونت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشكی مسئول تصمیم گیری در مورد نحوه هزینه كرد بودجه فرهنگی و دانشجویی هستند٬ اظهار داشت: شوراهای فرهنگی باید در برنامه ها و دادن مجوز فعالیت به كانون و تشكل ها تصمیم گیری كنند و تصمیم گیری درباره بودجه نهادها، تشكل ها و كانون ها بر عهده معاونت های فرهنگی و دانشجویی باشد؛ البته در وزارتخانه در حال اتخاذ تصمیماتی هستیم كه نحوه هزینه كرد بودجه های فرهنگی یكسان شود.
فراهانی اظهار نمود: رؤسای دانشگاه ها اختیارات ویژه بودجه ای دارند كه می توانند در جهت اهداف دانشگاه خود هزینه كنند و می توان از این طریق به نوبت به كانون ها كمك كرد، به شرط اینكه این هزینه ها هدفمند و همراه با گزارش مستند كانون ها باشد.
در زمینه احداث خوابگاه های دانشجویی، تفاهم نامه هایی با دانشگاه ها به امضا رسیده است
معاون وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در زمینه ساخت خوابگاه های دانشجویی، تفاهم نامه ای با دانشگاه ها امضاء شده كه هر دانشگاه یك خوابگاه چهارصد نفره احداث كند و هزینه های پروژه های خوابگاهی با كمك وزارت بهداشت و دانشگاه مربوطه و بخشی هم از طریق های مختلف همچون مشاركت خیرین تامین گردد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزیر بهداشت با اشاره به اینكه در جهت تامین اسكان دانشجویان و ساخت خوابگاه های دانشجویی رایزنی ها و مكاتبات لازم با دانشگاه ها انجام شده است، اظهار داشت: ما در حال برگزاری یك مناقصه ملی در 10 منطقه آمایشی هستیم كه در آن سرمایه گذار، سازنده و بهره بردار مشاركت دارند.
وی اضافه كرد: به همه دانشگاه های علوم پزشكی مكاتبه و اعلام كردیم میزان نیازهای دانشجویان شان به خوابگاه ها را به معاونت فرهنگی و دانشجویی گزارش دهند در خصوص اینكه مثلا تا افق ۱۴۰۴ هر دانشگاه چه تعداد دانشجو دارد و از این میزان چند درصدشان خوابگاهی هستند و به چه تعداد فضای خوابگاهی نیاز دارید تا در جهت تامین اسكان دانشجویان، برنامه ریزی دقیقی انجام دهیم.
فراهانی تصریح كرد: در همین راستا دانشگاه های علوم پزشكی نیازهای خوابگاهی خویش را اعلام نمودند و الان در حال بررسی گزارش های این دانشگاه ها هستیم و نیازها و كمبودهای خوابگاهی این دانشگاه ها را بررسی می نماییم تا به نتایج مورد نظر دست یابیم و وارد فاز عملیاتی شویم.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینكه برای احداث خوابگاه های دانشجویی چندین مسیر وجود دارد، اظهار نمود: راه نخست این است كه در جهت احداث خوابگاه های دانشجویی با سرمایه گذاران قرارداد ببندیم و بر مبنای قراردادهای بین وزارت بهداشت و سرمایه گذاران، نسبت به تامین اسكان دانشجویان اقدام نماییم و اگر سرمایه گذاری در این خصوص با ما همكاری نكرد، از طریق دیگر وارد عمل شویم و با گرفتن وام از بانك ها، منابع مالی احداث خوابگاه ها را تامین نماییم.
وی ادامه داد: البته طی ماه های گذشته مذاكراتی با بعضی از سرمایه گذاران و بخش های اقتصادی وزارتخانه در جهت احداث خوابگاه های استاندارد دانشجویی انجام شد و با آنها صحبت ها و مكاتباتی صورت گرفته و به نتایجی رسیده ایم كه اگر مشكل خاصی نباشد، می توان به نتایج مطلوبی دست یافت.
فراهانی با اشاره به اینكه وزارت بهداشت در مبحث ساخت خوابگاه از دانشگاه هایی كه بر مبنای استانداردهای لازم و تعریف شده عمل نمی كنند، حمایت نخواهد كرد، اظهار داشت: تعریف ما از خوابگاه های استاندارد دانشجویی، خوابگاهی است كه شرایط و استانداردهای لازم برای اسكان دانشجویان را داشته و دارای سوئیت های مختلف با دو اتاق باشد و هر اتاقش ظرفیت سه دانشجو را پذیرا باشد كه نمونه این خوابگاه استاندارد دانشجویی، خوابگاهی است كه هم اكنون در مازندران در آستانه بهره برداری است.
رئیسی دانشگاه علوم پزشكی بوشهر: باوجود محدودیت منابع، نهایت تلاش مان را جهت تحقق مطالبات دانشجویان بكار می گیریم
در این نشست همینطور سعید كشمیری، رئیس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر در جمع حاضرین اظهار داشت: باوجود محدودیت منابع، تمام تلاش مان را در جهت تامین مطالبات و نیازهای دانشجویان در زمینه های صنفی، رفاهی، معیشتی و فرهنگی صرف می نماییم.
وی اظهار داشت: فارغ از هر گونه شعار، در دانشگاه علوم پزشكی بوشهر به دنبال تغییر نگرش برای رسیدن به میسر رشد و پیشرفت هستیم و تلاش داریم امكانات و زیرساخت های لازم در حوزه دانشجویی و فرهنگی را باوجود كمبود اعتبارات و منابع در دانشگاه فراهم نماییم.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر اظهار داشت: روی كاغذ، اعتبار خوبی برای فعالیت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تخصیص داده می شود، اما عملا این پول ها را نمی توان به صورت كامل صرف انجام فعالیت های فرهنگی و دانشجویی نماییم، چون كه بخشی از آن صرف حقوق، مزایای نیروی انسانی و سایر كارها می گردد البته تمام تلاش مان را می نماییم كه با همان اعتبارات و با كمك منابع دیگر سال را به اتمام برسانیم.
كشمیری اظهار داشت: نقص های زیادی در دانشگاه داریم و دانشجویان حق دارند همواره پیگیر مطالبات ونیازهایشان باشند. ما هیچ ادعایی نداریم كه در دانشگاه علوم پزشكی بوشهر كارهای بزرگی كرده ایم، البته تلاش خویش را در حد توان انجام خواهیم داد.
وی خاطرنشان كرد: به هر طریقی كه شده تلاش كرده ایم میزان سرانه دانشجویی استاندارد كه برای هر دانشجو سالانه دومیلیون تومان است را تامین نماییم. علی رغم این كه به لحاظ مالی فشارهای زیادی متحمل دانشگاه می شود، اما درصدد هستیم میزان سطح رضایتمندی دانشجویان را بالا ببریم.
كشمیری تصریح كرد: یكی از وظایف مهم دانشگاه، دانشجو محوری است و باید به این مورد همواره پایبند باشیم كه صاحب اصلی دانشگاه، دانشجو است و باید دانشجو محوری را بعنوان یك اصل در دانشگاه سرلوحه كارهای خود قرار دهیم و این نكته مهم استراتژی اصلی ماست.
به گزارش مفدا، رئیس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر اظهار داشت: یكی ازماموریت های ویژه ما در بخش دانشجویی تولید نشاط است كه ما نباید نسبت به این امر مهم غافل شویم، از این رو باید همواره زیرساخت های لازم جهت تامین رفاه دانشجویان فراهم گردد.



1396/12/25
17:56:32
5.0 / 5
4682
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه , رفاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما