احتمال شكست تلسكوپ جیمز وب

احتمال شكست تلسكوپ جیمز وب به گزارش این با من با نزدیك شدن مراحل مونتاژ نهایی تلكسوپ 9 میلیارد دلاری جیمز وب، خطرات احتمالی در حین پرتاب و احتمال شكست در مرحله استقرار یكی از برجسته ترین و غیرقابل پیش بینی ترین پروژه های فضایی هر روز مشهودتر می گردد.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا و به نقل از ساینتیفیك، جیمز وب یك تلسكوپ فضایی بسیار پیشرفته است كه در صورت موفقیت در مراحل پرتاب و استقرار بعنوان بزرگترین تلسكوپ فضایی جهان شناخته خواهد شد. طبق محاسبات انجام شده جیمز وب با استفاده از طول موج بلند نارنجی- قرمز نور مرئی و با استفاده از نور مادون قرمز با طول موج مشخص كیفیت بی نظیری را عرضه خواهد نمود.
این تلسكوپ با همكاری سازمان های فضایی ناسا و آژانس فضایی اروپا در حال ساخت است. تلسكوپ جیمز وب كه یك ابزار جانشین برای تلسكوپ فضایی هابل و تلسكوپ فضایی اسپیتزر است مقرر است تا سال ۲۰۱۸ تكمیل و به وسیله موشك آریان ۵ به فضا پرتاب شود.
تلسكوپ فضایی جیمز وب حداقل ۱۰۰ بار از هابل تیزبین تر است و قادر است به زمان پدیداری كیهان و انفجار بزرگ نگاه كند تا در نهایت از رازهای ناگشوده كهكشان های اولیه، پیدایش ستارگان، اتمسفر سیاره های فراخورشیدی و حیات در سایر نقاط عالم پرده بردارد.
با توجه به عظمت این پروژه و خطرات احتمالی در حین مراحل پرتاب در بهار 2019، سازمان فضایی ناسا اعلام نمود كه تمامی مراحل پرتاب و استقرار 6 ماهه این تلسكوپ در مدار مورد نظر را پس از چند بار بررسی، دوباره مورد بازبینی قرار خواهد داد.
یكی از بزرگترین چالش های پیش روی جیمز وب كه ممكن است حتی پرتاب آن را با تاخیر مواجه سازد، مسئله عدم دسترسی پس از پرتاب است.
با توجه به اینكه تلسكوپ فضایی هابل هم پس از پرتاب و استقرار به دلیل لرزش های حین مراحل پرتاب از تنظیم خارج شده بود و نمی توانست تصاویر مناسبی را ارسال نماید، ازاین رو به دلیل استقرار در فضای قابل دسترسی، گروهی از فضانوردان بعد از آموزش با شاتل فضایی به ملاقات هابل در فضا رفتند و همزمان مراحل تعمیر و به روزرسانی را انجام دادند.
طبق محاسبات انجام شده مقرر است تلسكوپ جیمزوب بعد از پرتاب در یك سفر 100 روزه به فاصله 1. 6 میلیون كیلومتری از زمین یعنی در جایگاهی فراتر از مدار ماه مستقر شود. با عنایت به موقعیت خاص مدار موردنظر و قرارگیری بین خورشید و زمین، جیمز وب به صورت پایدار در این مدار باقی خواهد ماند.


 

1396/10/11
20:32:30
2.5 / 5
4661
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
صاحبین:
سایت آگهی خرید و فروش رایگان صاحبین
املاک و مستغلات ماشین خودرو مهندسین و کسب کار استخدامی قطعات و لوازم یدکی استاد کاران خدمات مهندسین خواننده ها پرستاران حیوانات لوازم صفر و کارکرده
جدید ترین و پیشرفته ترین پلت فرم ایران ( صاحبین شما هستید ) منتظر کلیک شما هستیم هر چیزی که به ذهنت میرسه بیا ببین
عالی بود آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان با تشکر و قدردانی از مدیریت سایت
sahebin.com
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما