در یك پژوهش جدید عنوان شد

افزایش ریسک سرطان در نوزادان با نقص مادرزادی قلب

افزایش ریسک سرطان در نوزادان با نقص مادرزادی قلب این با من: یک مطالعه جدید نشان میدهد نوزادانی که با نقص مادرزادی قلب متولد می شوند، ممکنست در معرض خطر بالاتری برای مبتلاشدن به سرطان قرار داشته باشند. همچنین، مادران این نوزادان نیز ممکنست با افزایش ریسک مبتلاشدن به سرطان روبرو باشند. این یافته ها اهمیت بررسی دقیق تر ارتباط بین بیماریهای مادرزادی قلب و سایر مشکلات سلامتی را برجسته می کند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، نقص های مادرزادی قلب از شایع ترین ناهنجاری های هنگام تولد هستند و شامل مشکلات مختلفی همچون سوراخ بین حفره های قلب تا ناهنجاری های پیچیده تری مانند عدم تشکیل حفره های قلبی یا دریچه های آن می شوند. در ایالات متحده، از هر ۱۰۰۰ نوزاد، حدود ۱۲ نفر با نقص مادرزادی قلب متولد می شوند. پیشرفت های پزشکی در سالیان اخیر به بهبود طول عمر این بیماران کمک کرده است، اما برخی مطالعات نشان می دهند که آنها ممکنست در معرض خطر بیشتری برای مبتلاشدن به سایر بیماریها همچون سرطان باشند.
در یک پژوهش جدید، پژوهشگران داده های بالاتر از ۳.۵ میلیون تولد زنده را که در پایگاه داده خدمات بیمه سلامت ملی کره از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۹ ثبت شده بودند، مورد بررسی قرار دادند. نوزادان و مادران آنها بطور متوسط به مدت ۱۰ سال از نظر تشخیص سرطان تحت پیگیری قرار گرفتند.
این پژوهش توسط دکتر جون هو، متخصص قلب و استاد دانشگاه سونگ کیون کوان در سئول کره جنوبی، انجام شد. نتایج نشان دادند که مراقبت از نوزادان دچار نقص مادرزادی قلب باید شامل همکاری متخصصان مختلف باشد تا به ارائه خدمات درمانی جامع تر به این خانواده ها کمک نماید.
بررسی داده ها نشان داد که نوزادان دارای نقص مادرزادی قلب، ۶۶ درصد بیش از سایر نوزادان در معرض خطر مبتلاشدن به سرطان قرار دارند. در بین آنها، کودکانی که نقص های در رابطه با عروق خونی یا دریچه های قلب داشتند، بالاتر از دو برابر بیش از سایر نوزادان در معرض سرطان بودند.
همچنین، نوزادانی که نقص های پیچیده تر قلبی داشتند، دو برابر بیش از سایرین گرفتار سرطان شدند. شایع ترین انواع سرطان در بین همه کودکان، چه با نقص مادرزادی قلب و چه بدون آن، شامل سرطان خون (۲۱ درصد) و لنفوم غیر هوچکین (۱۱ درصد) بودند.
علاوه بر نوزادان، مادرانی که فرزند دچار نقص مادرزادی قلب به دنیا آورده بودند نیز در معرض خطر بالاتری برای مبتلاشدن به سرطان قرار داشتند. نتایج نشان داد که این مادران ۱۷ درصد بیش از مادرانی که نوزادان سالم به دنیا آورده اند، در طول ۱۰ سال بعد از زایمان به سرطان مبتلا شده اند.
پژوهشگران هنوز بطور دقیق مشخص نکرده اند که چرا مادران نوزادان دچار نقص قلبی در معرض خطر بیشتر سرطان هستند. یکی از فرضیه های مطرح شده این است که زمینه ژنتیکی مادر، شامل تغییرات ژنتیکی یا جهش های در رابطه با سرطان و نقص های مادرزادی قلب، می تواند در این ارتباط نقش داشته باشد.
بگفته دکتر هو، تعدادی از جهش های ژنتیکی ممکنست محیطی مساعد برای رشد سرطان در نوزادان دچار نقص قلبی فراهم آورند که نشان دهنده یک مسیر ژنتیکی مشترک بین این دو بیماری است.
دکتر کیلا لوپز، متخصص قلب خردسالان در بیمارستان تگزاس و استاد دانشگاه بیلور، با اشاره به یافته های این مطالعه اعلام نموده است که ارتباط میان بیماریهای قلبی مادرزادی و سرطان در مادران نیاز به بررسی بیشتری دارد. وی اصرار کرد که ممکنست عوامل محیطی یا استرس ناشی از مراقبت از کودکی با بیماری قلبی، در افزایش ریسک سرطان نقش داشته باشند.
این پژوهش که نتایج آنرا مجله علمی Circulation منتشر نموده است، همین طور بر اهمیت پیگیری مداوم وضعیت سلامت افرادی که با نقص مادرزادی قلب متولد می شوند، تاکید دارد. بر این اساس، مراقبت های منظم توسط متخصصان قلب خردسالان و پزشکان عمومی برای نظارت بر وضعیت سلامتی این افراد لازم است.



منبع:

1404/01/01
15:04:33
5.0 / 5
50
تگهای خبر: بیمه , پژوهش , تخصص , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت