در گفت وگو با دبیر جشنواره عنوان شد

برپایی جشنواره كار صدف با هدف الگوسازی برای دانشجویان، معرفی ۷۰۰ فرصت شغلی

برپایی جشنواره كار صدف با هدف الگوسازی برای دانشجویان، معرفی ۷۰۰ فرصت شغلی این با من: دبیر جشنواره كار صدف هدف اصلی برگزاری این جشنواره را الگوسازی برای دانشجویان دانشگاه دانست و با اشاره به تاكید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر تولید شبكه نوآوری، اظهار داشت: برگزاری این جشنواره فرصتی را برای كمك به استارتاپ ها جهت تعامل بهتر با سایر ذی نفعان اكوسیستم نوآوری فراهم می آورد.



مجتبی جباری پور امروز در حاشیه افتتاحیه این جشنواره در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به پیشینه جشنواره كار صدف و برگزاری بخشی از آن در سال گذشته، برگزاری جشنواره ای به همین سبك از جانب دانشگاه صنعتی شریف در سال های گذشته را خاطرنشان كرد و توضیح داد: پارك فناوری پردیس در تلاش است شركت های عضو پارك را به فضای دانشگاه نزدیك كند.

وی با اشاره به اینكه شركت های دانش بنیان برای ادامه فعالیت خود نیازمند همكاری با دانشگاه ها هستند، افزود: از سال قبل برگزاری جشنواره كار صدف را در برنامه های خود قرار دادیم.

دبیر جشنواره كار صدف هدف اولیه برگزاری این جشنواره را كمك به شركت ها برای جذب نیرو، جذب كارآموز و كمك به استارتاپ ها برای پیدا كردن شریك و غیره عنوان نمود و اضافه كرد: امسال جشنواره كار صدف را با حضور حدود ۵۰ شركت و در یك مقیاس بسیار بزرگ تر برگزار كردیم.

جباری پور هدف اصلی برگزاری این جشنواره را الگوسازی برای دانشجویان دانشگاه دانست و تشریح كرد: در اینجا فضایی مطرح شده تا دانشجویان فضای استارتاپ ها را بشناسند و آنرا الگویی برای فعالیت های خود قرار دهند.

وی همچون دستاوردهای این جشنواره در سال قبل را جذب نیرو برای شركت ها عنوان و ابراز امیدواری كرد: این رویه امسال به شكل پررنگ تری ادامه پیدا كند.

دبیر جشنواره كار صدف با اشاره به اینكه دانشجویان بیشتر با فضاهای استارتاپی احساس نزدیكی می كنند، اظهاركرد: امیدواریم علاوه بر جذب نیرو الگوسازی برای دانشجویان هم اتفاق افتد.

جباری پور در ارتباط با امكان همكاری استارتاپ ها با دستگاه های اجرایی، توضیح داد: تلاش داریم برخی استارتاپ ها را كه محصولات مورد نیاز سازمان های دولتی را تولید می كنند، به دستگاه های اجرایی وصل نماییم.

وی افزود: همینطور یكی از اهداف پارك فناوری پردیس را كه طی سال قبل از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال پیگیری است و تولید شبكه نوآوری تهران و كمك به استارتاپ ها برای تعامل بهتر با سایر ذی نفعان اكوسیستم نوآوری است، محقق بخشیم.

سرپرست دفتر امور پژوهش و فناوری پارك فناوری پردیس یكی از این ذی نفعان را بخش های دولتی دانست و تصریح كرد: استارتاپ ها هم نیازمند فروش برخی محصولات خود به این بخش ها و جلب حمایت آنها هستند.

جباری پور افزود: با استفاده از شبكه نوآوری تهران یك زیرساخت دائمی برای تعامل بوجود آمده است كه در آن حتی افراد هم می توانند به پیگیری موضوعات مختلف در شبكه نوآوری تهران بپردازند.

معرفی ۷۰۰ جایگاه شغلی در نمایشگاه

مجتبی میرجلیلی، مدیراجرایی نمایشگاه كارصدف هم در گفت وگو با ایسنا، این نمایشگاه را دارای سه بخش استارتاپ، شتاب دهنده و شركت های دانش بنیان دانست و با اشاره به اینكه در بخش نمایشگاه ۷۰۰ جایگاه شغلی معرفی شده اند، از حضور ۶۰ شركت و استارتاپ و ثبت فرصت های شغلی آنها درسایت دانشگاه اطلاع داد.

وی با بیان این كه پلت فرم این نمایشگاه در سایت دانشگاه قابل دسترسی است، اظهار داشت: دانشجویان می توانند با استفاده از شماره تماس مندرج شده در سایت رزومه خویش را به شركت ها ارسال نمایند.



1397/08/28
13:02:16
5.0 / 5
4493
تگهای خبر: پژوهش , دانش بنیان , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما