دكتر عزیزی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار نمود: سال قبل 11 درصد بودجه هزینه ای دانشگاه صرف كارها و فعالیت های پژوهشی شد.
وی ادامه داد: این در حالیست كه سرانه پژوهشی در سال 92، سه درصد بودجه دانشگاه بوده است.
عزیزی افزود: سال قبل 5. 2 میلیارد تومان برای پژوهش پرداخت گردید و امسال پیش بینی می كنیم 13 درصد بودجه هزینه ای دانشگاه را به امر پژوهش اختصاص دهیم.
رئیس دانشگاه لرستان خاطرنشان كرد: البته ایده آل برای سرانه پژوهشی این دانشگاه، 15 درصد بودجه هزینه ای است.
وی عنوان كرد: با عنایت به اینكه در دانشگاه لرستان نسبت كارمند به هیأت علمی بالاست و كارگاه ها تجهیز و تجمیع نیستند بخشی از هزینهها صرف این موارد می گردد.
عزیزی خاطرنشان كرد: 72 درصد بودجه دانشگاه لرستان صرف هزینه های اجتناب ناپذیری مثل ایاب و ذهاب و حقوق كارمندان شركتی و قراردادی می گردد و این در حالیست كه در سایر دانشگاه ها 80 درصد بودجه هزینه ای آنها صرف حقوق و دستمزد می گردد.
وی با اشاره به اینكه علیرغم اینكه با چالش مواجه ایم و بودجه هزینه ای دانشگاه پنج درصد رشد كرده باید سرانه پژوهشی را هفت تا هشت درصد رشد بدهیم، تصریح كرد: بنا داشتیم این سرانه را به 15 درصد برسانیم اما پرداخت حقوق و دستمزد، خدمات، ایاب و ذهاب این اجازه را نمی دهد به حد ایده آل برسیم اما نسبت به سال 94 این سرانه چهار برابر شده است.
رئیس دانشگاه لرستان با اشاره به اینكه 284 هیأت علمی در دانشگاه لرستان داریم كه 24 نفر آنها مربی است كه در تحصیلات تكمیلی دخیل نیستند و بیشتر به كارهای آموزشی و مشاوره ای مشغول هستند و مابقی به انجام پژوهش مشغولند، خاطرنشان كرد: در رشته های علوم سیاسی، حقوق و مكانیك گاز مقطع تحصیلات تكمیلی نداریم و اعضای هیأت علمی آن به طرح های تحقیقاتی می پردازند.