اعزام استاد دانشگاه تربیت مدرس به هفتمین جایزه نوآوران جوان بریکس

اعزام استاد دانشگاه تربیت مدرس به هفتمین جایزه نوآوران جوان بریکس به گزارش این با من، حمید رضا بقائی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس به دعوت از معاونت علمی ریاست جمهوری برای ایراد دو سخنرانی در نهمین نشست دانشمندان جوان و هفتمین جایزه نوآوران جوان بریکس در کشور روسیه شرکت خواهد نمود.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا؛ حمیدرضا بقائی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس و بنیانگذار یکی از مجموعه های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، بعنوان یکی از اعضاء هیأت علمی جوان کشور و به دعوت از معاونت علمی ریاست جمهوری، بعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران، برای ایراد دو سخنرانی در نهمین نشست دانشمندان جوان و شرکت در رقابت هفتمین جایزه نوآوران جوان بریکس در شهر سوچی در کشور روسیه در تاریخ ۴ تا ۱۰ آذر ۱۴۰۳ شرکت خواهد نمود.
علاوه بر ایراد دو سخنرانی در حوزه های تحول دیجیتال و کاربردهای هوش مصنوعی در سیستم های انرژی سایبری – فیزیکی (منطبق بر اولویت های تحقیقاتی مصوب ایشان) در این اجلاس، طرح های پیشنهادی دکتر بقائی برای جایزه نوآوران جوان، با طرح های منتخب کشورهایی چون برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی و امارات متحده عربی رقابت خواهد نمود.
این نشست فرصتی برای تبادلات علمی و فرهنگی بین دانشمندان جوان کشورهای بریکس، گسترش شبکه علمی و فناوری، و توسعه همکاریهای علمی و فناوری بین دانشگاه های مختلف می باشد.
کتاب تالیفی دکتر بقایی با عنوان "Microgrids and Methods of Analysis" بعنوان برنده جایزه کتاب سال صنعت برق جمهوری اسلامی ایران در آبان ۱۴۰۰ از جانب کمیته ی علمی و تخصصی وزارت نیرو، و برنده جایزه مولف کتاب برگزیده بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آذر ۱۴۰۰ انتخاب شده است.
اخیراً، کتاب دو جلدی وی با عنوان " Smart Cyber-Physical Power Systems: Challenges and Solutions " توسط انتشارات معتبر Wiley-IEEE انتشار یافته است. نام دکتر حمید رضا بقائی از سال ۲۰۲۰ تا کنون در زمره ۲% دانشمندان برتر جهان در زمینه انرژی، مهندسی برق و فناوری های توانمند و استراتژیک مطابق آمار Science-Wide Citation Indicators (گزارش شده توسط دانشگاه Stanford امریکا)، و هم در میان ۱درصد دانشمندان برتر جهان مطابق آمار Web of Science (WoS)، Essential Science Indicators (ESI) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از سال ۲۰۲۱ تابحال ذکر شده است.




منبع:

1403/09/02
10:59:05
5.0 / 5
5
تگهای خبر: تخصص , دانش بنیان , دانشكده , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما