برگزاری ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی در دانشگاه محقق اردبیلی

برگزاری ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی در دانشگاه محقق اردبیلی به گزارش این با من، اردبیل ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با پذیرش ۱۹۸ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.


پژمان آزادی دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی 30 مرداد در این کنگره با اشاره به اینکه برگزاری این کنگره برای توسعه پایدار در زنجیره ارزش یکی از مسیرهایی است که زیرساخت های اولیه را برای همکاری و تبادل دانش میان محققان، تولیدکنندگان و سیاست گذاران فراهم خواهد کرد، اظهار داشت: همینطور امکان شکل گیری مشارکت های بین رشته ای را فراهم می آورد که می تواند منجر به نوآوری شود.
وی با اشاره به اینکه هم افزایی و بهره مندی از تجارب پرارزش اساتید، کارشناسان و تولیدکنندگان از اهداف این کنگره است، ابرازامیدواری کرد: در آینده نزدیک شاهد برگزاری این کنگره با مدیریت بخش خصوصی باشیم.
دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی ضمن اشاره به پتانسیل بالای گل و گیاهان زینتی، افزود: با وجود پتانسیل عظیم نیروی انسانی و آب و هوای مناسب کشور، متاسفانه وضعیت خوبی در حوزه گل و گیاه زینتی نداریم.
وی با اشاره به اینکه از فقدان شبکه سازی و عدم عضویت در معاهدات بین المللی در این عرصه رنج می بریم، افزود: بر همین مبنا به علت تحریم ها در حوزه صادرات شاهد مشکلاتی هستیم.
دبیر علمی دوم ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی تصریح کرد: ۲۰۷ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که بعد از بررسی هیات داوران ۱۹۸ مقاله(۳۵ مقاله به شکل سخنرانی و ۱۶۳ مقاله به شکل پوستر) مورد پذیرش قرار گرفت.
یونس پوربیرامی دبیر اجرایی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی با اشاره به اینکه این کنگره به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می شود، اظهار داشت: در برگزاری این کنگره بخش های مختلف دانشگاه و شهرداری و محیط زیست همکاری داشته اند.
وی با اشاره به اینکه استان اردبیل با عنایت به تنوع آب و هوایی، تنوع گونه های گیاهی آن بالاست، اضافه کرد: متاسفانه علیرغم پتانسیل بالای آب و هوایی و نزدیکی به مرز، در حوزه فضای سبز و گیاهان زینتی کمبودهایی داریم.
دبیر اجرایی ششمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی ضمن اشاره به محدود بودن تولیدکنندگان گل و گیاه زینتی در این استان، افزود: بیشتر از ۷۰ درصد گل و گیاه زینتی مورد نیاز استان از تهران می آید و با عنایت به معیوب بودن زنجیره در استان، بیشتر گل ها و گونه های گیاهی به شکل ضایعات از بین می روند.
وی با اشاره به اینکه امید می رود با حمایت مسؤلان دولتی این صنعت پرسود را در استان نهادینه کرده و از ظرفیت استان در این عرصه استفاده نماییم، خاطرنشان کرد: زنجیره صنعت گل و گیاه از تولید تا مصرف مثل حلقه به هم وصل هستند و هر جایی نقصی باشد، گرفتار مشکل خواهیم شد.
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی اظهارامیدواری کرد: با راهکارهای عرضه شده در این کنگره بتوانیم افق روشنی پیش روی این صنعت داشته باشیم و به جایگاه اصلی خود برسیم.




منبع:

1403/06/03
10:11:51
5.0 / 5
135
تگهای خبر: اساتید , دانشگاه , علم , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما