ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی مرجعیت علمی

ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی مرجعیت علمی به گزارش این با من، معاون پژوهشی وزارت علوم با تکیه بر ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی مرجعیت علمی، اظهار داشت: برای دستیابی به مرجعیت علمی می توانیم بر مبنای وظایفمان هم تقسیم کار نماییم.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، پیمان صالحی در ششمین نشست مرجعیت علمی که در محل فرهنگستان علوم برگزار شد، اظهار نمود: باید دبیرخانه دائمی مرجعیت علمی ایجاد شود، در این راه میتوان از تجربیات و تحقیقات مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور هم میتوان بهره برد.
وی با اشاره به اینکه بعضی از مدیران ارشد اقتصادی نگرش یا اعتقادی به پیشرفت کشور از راه علم و فناوری نداشتند، افزود: نمی دانیم اگر تاکیدات مقام معظم رهبری نبود چطور باید این اهمیت را نمایان می کردیم. برای دستیابی به مرجعیت علمی می توانیم بر مبنای وظایفمان هم تقسیم کار نماییم.
اعضای دیگر این جلسه نیزبر چیستی و الگوی مرجعیت علمی و راهکارهای دستیابی به آن تاکید نمودند.
در ادامه نشست سعید رضا عاملی، عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی بیان نمود: در مساله مرجعیت علمی نباید مبحث مرجعیت را به موضوعات مختلف مرتبط نماییم. متاسفانه هنوز به درستی وارد بحث مرجعیت علمی نشده ایم.
وی ادامه دا: مرجعیت علمی اینست که به جایگاهی دست یابیم که بعنوان محل رجوع دنیا شویم، نباید ذوب در مساله باشیم، رهبر انقلاب هم به مبحث مرجعیت تاکید زیاد دارند باید دریافت عمیق از مرجعیت علمی ایجاد شود.
محمدهادی همایون، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: هنوز مرجعیت علمی را بدرستی نمی شناسیم و با آشفتگی مفهومی با آن روبرو شده ایم. برای عبور از این مرحله راه دشواری در پیش داریم، چون که بعد از این باید الگو و چارچوب برای مرجعیت علمی پیدا نماییم.
در ادامه محمدرضا شمس اردکانی، دبیر فرهنگستان علوم بیان نمود: باید فهم مشترک در رابطه با مرجعیت علمی ایجاد شود ما پیش از این هم در سابقه تاریخی خود سابقه مرجعیت علمی داشتیم باید به مسیرهایی که طی کرده ایم دقت کنیم.
سعید سرکار، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در این جلسه بیان نمود: زیر ساخت قوی برای مرجعیت نیاز داریم برای دستیابی به زیرساخت های باید موانع برطرف شود و در اولویت اول باشد.
علی اکبر صبوری، استاد دانشگاه تهران هم در این جلسه اظهار داشت: مقام معظم رهبری مرجعیت علمی را به ظرفیت های کشور گره می زنند، ازاین رو باید بفهمیم که چطور می توانیم از این ظرفیت ها استفاده نماییم. امکانات پژوهش بلا استفاده در ایران زیاداست. باید از تمام امکانات بهره برداری مطلوب داشته باشیم.



1403/05/29
12:13:55
5.0 / 5
208
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , دانشگاه آزاد اسلامی , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما