صندوق نوآوری برای دانش بنیان ها ال سی داخلی باز می كند
تفاهمنامه گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین برای شركت های دانش بنیان بین صندوق نوآوری و شكوفایی و بانك تجارت به امضا رسید.
به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دکتر علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهمنامه گشایش LC داخلی برای شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: نزدیک به دو سال است که نظام بانکی در پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان نقش ایفا می کند اما در وضعیت کنونی نیازمند حرکت های جهش گونه هستیم.
وی عنوان نمود که بانک تجارت در میان بانکهای دیگر عملکرد بهتری در تامین مالی شرکت های دانش بنیان داشته است.
تامین مالی شرکت های دانش بنیان یک حرکت ملی است
در ادامه این مراسم، رضا دولت آبادی، مدیر عامل بانک تجارت، تامین مالی شرکت های دانش بنیان را یک حرکت ملی دانست و اظهار داشت: منافع بانک نیز در این نگاه ملی حفظ شده است. اعتقاد داریم که راهکار اقتصادی کشور در گرو رشد شرکت های دانش بنیان است.
دولت آبادی در مورد بهینه سازی ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان توضیح داد: کارشناسانی در دفتر بانک تجارت در صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر خواهند شد تا روند اعطای تسهیلات به لحاظ زمانی کوتاه شود.
جزئیات تفاهم نامه صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک تجارت
روح اله ذوالفقاری، معاون برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم، جزئیات این تفاهمنامه را تشریح کرد: بمنظور پاسخگویی به نیاز شرکت های دانش بنیان و تسهیل فعالیت آنها در قالب زنجیره های تامین و کاهش نرخ تامین مالی مورد نیاز این شرکت ها، تفاهمنامه گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین برای شرکت های دانش بنیان بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک تجارت منعقد شد. در قالب این خدمت از خرید محصولات، اقلام و مواد اولیه مورد نیاز شرکتها و همین طور فروش محصولات دانش بنیان حمایت می شود.
وی افزود: شرکت های دانش بنیان می توانند با گشایش LC داخلی ۱۰ درصد سپرده گذاری داشته باشند و از ۱۰ درصد سپرده گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و تخفیف ۳۰ درصدی کارمزد از LC ها بهره مند شوند. بعد از صدور LC قابلیت تنزیل دارد به این معنا که پس از فروش محصول دانش بنیان با نرخ ۸ درصد و در صورت خرید مواد اولیه با نرخ ۱۵ درصد قابلیت تنزیل و تبدیل به منابع پولی و مالی وجود دارد.
مدیر برنامه ریزی صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد عملکرد بانک تجارت از شروع سال جاری نیز اظهار داشت: در زمینه اعطای تسهیلات سرمایه در گردش و خرید دفتر کار عملکرد بانک تجارت مثبت بوده و ۲۹۰ میلیارد تومان پرونده پرداخت شده و ۳۲۶ میلیارد تومان نیز در دست اقدام دارد. بانک تجارت بانک اول در زمینه صدور ضمانت نامه و بانک دوم در زمینه ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان است.
وی ادامه داد: در میان شرکت های دانش بنیان نزدیک به ۴ هزار شرکت داریم که می توانند از نظام بانکی کشور تسهیلات دریافت نمایند.
مزایای گشایش اعتبار اسنادی داخلی برای شرکت های دانش بنیان
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در آخر این مراسم نیز رضا قربانی، معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی مزایای گشایش LC داخلی را بر شمرد و اظهار داشت: این اعتبار سبب کاهش هزینه های مالی برای شرکت های دانش بنیان می شود و با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی گسترده می تواند جایگزین تسهیلات شود.
وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح ورود شرکت های بزرگ دولتی به خرید محصولات دانش بنیان است تا تضمین سپاری و تشریفات به حداقل برسد؛ از جانب دیگر از آنجایی که شرکت های دولتی گرفتار کمبود نقدینگی برای خرید از شرکت های دانش بنیان هستند می توانند با بهره گیری از این تسهیلات امکان خرید داشته باشند. صندوق نوآوری و شکوفایی بعنوان بزرگترین تامین کننده مالی شرکت های دانش بنیان در کشور فعالیت دارد.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب