آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان

آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان این با من: این با من: اصفهان آیین بزرگداشت مقام معلم و دهه سرآمدی آموزش و تجلیل از اساتید برگزیده دانشگاه اصفهان در شامگاه روز سه شنبه (11 اردیبهشت ماه 1403) با حضور شماری از اساتید و فرهیختگان دانشگاه اصفهان در این دانشگاه اجرا شد.



در این آیین، حسین هرسیج، رییس دانشگاه اصفهان، ضمن تبریک روز معلم، اظهار داشت: امروز در تقویم، روز فتح آندلس است که در سال ۹۲ هجری قمری صورت گرفت. آندلس اسپانیای فعلی است. ۸۰۰ سال مسلمین در آنجا قدرت داشتند و دشمنان اسلام نتوانستد با جنگ سخت مقابل مسلمین کاری کنند، اما با شیوع فساد و فحشا خصوصاً بین جوانان و نوجوانان، مانند موریانه، نفوذ کردند و تمدن مسلمین را در آن نقطه از اروپا نابود کردند.

رییس دانشگاه اصفهان، افزود: باید دقت کنیم به کلام حضرت علی(ع) که فرمودند حوادث عبرت انگیز بسیار، اما عبرت گیرندگان کم هستند. من معتقد هستم تاریخ در حال تکرار است. انقلاب شکوهمند نیز همین گونه در تهدید است. انقلاب ما با وجود تمام تهدیدها و فشارها سرپا ماند و امروز به قدرت اول منطقه تبدیل گشته است، عملیات وعده صادق نمونه بارزی از قدرت این نظام است.

وی افزود: وعده صادق، یعنی ما از نظر سخت افزاری موفق بوده ایم. در حقیقت، ما بعد از ۴۵ سال به این قدرت رسیدیم. در وعده صادق ما به سراغ عملیاتی رفتیم که حتی ابرقدرت ها جرئتش را نداشتند. حالا تغییری در افکار عمومی جهان رخ داده است. دانشجویان همین کشورهای ابرقدرت و پرمدعا، مقابل اسرائیل و در دفاع از غزه دست به اعتراض می زنند. قصد من مقایسه آندلس و ایران است، ایرانی که از این پس در پیش داریم. این هشدار است و باید بدانیم که می خواهند از درون به ما لطمه بزنند.

هرسیج توضیح داد: عملیات و موشکی و پهپادی ایران که همه قدرت های غربی مقابل آن بودند، به همت دانشگاهیان ما در شاخه های مختلف علمی محقق شد. عملیات وعده صادق را باید به دانشگاه های ما تبریک گفت. کمک به جوانان و نوجوانان ایران نیز اهمیت وافری دارد. استادان و معلمان می توانند تأثیری مثبت بر این گروه ها داشته باشند و این مسئولیت نیز در کنار تدریس و کلاس درس دارای اهمیت بسیار است. تمام اساتید باید به اقتدار جمهوری اسلامی ایرانی از دو بعد علمی و دینی کمک کنند.

آموزش باکیفیت رکن اساسی هر دانشگاهی است

همچنین، محمد فرامزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان و دبیر ستاد سرآمدی آموزش دانشگاه اصفهان اظهار داشت: بدون تردید آموزش باکیفیت رکن اساسی هر دانشگاهی است. مهم ترین محصول و تولید آن نیز فارغ التحصیلان کارآمد هستند. استادانی که امروز در خدمتشان هستیم پیشرو این عرصه سرآمدی به شمار می آیند.

عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، اشاره کرد: سرآمدی آموزش و نظام مندکردن آن اهمیت والایی دارد و دهه سرآمدی امسال از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه برقرار خواهد بود.

او تاکید کرد: امروز در نام گذاری تقویم ملی، روز سرآمدی و آمایش آموزش ملی وجود دارد. ما در ۴۰ سال قبل دستاوردهای مهمی داشته ایم، البته ضعف هم وجود دارد و باید برطرف شود. تحول آموزش عالی از سال ۱۴۰۰ در برنامه دانشگاه ها قرار گرفته است و ما نیز همسو با آن پیش می رویم. ساماندهی رشته ها، توقف و افزایش آنها قسمتی از برنامه های ما بود.

این عضو هیئت علمی، اظهار داشت: سرآمدان برمبنای شیوه نامه ۱۴۰۱ انتخاب و در دو سطح ملی و کشوری تعیین می شوند. لازمه قرار گرفتن یک استاد در طرح سرآمدی یا سرآمدی بودن او منوط به قرارگرفتن وی در بیست درصد بالای دانشکده بوده است. قبل از عید، ما این برنامه را شروع و پیگیری کردیم.

فرامرزی اشاره کرد: کارهای آموزشی، آموزش پژوهی، داشتن کتاب، فعالیت فرهنگی و اخلاقی و شاگردپروری حرفه ای از مؤلفه های آن بوده است. امروز در طرح سرآمدان، ۲۴ نفر برگزیده داریم. از ۳ استاد برگزیده سال قبل هم تقدیر می نماییم. به جز سرآمدان آموزشی، از دیگرانی هم قدردانی خواهد شد.

احسان رئیسی، عضو هیئت علمی و رییس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه اصفهان نیز درباب سرود مخصوص این دانشگاه که در آیین امروز رونمایی گردید، بیان کرد: سرود دانشگاه بیش از نیم قرن پیش در برنامه بود. دکتر هرسیج دستور دادند که این سرود باید برای دانشگاه اصفهان نیز تثبیت شود و برای تحقق این امر از گروههای مختلف علمی و دانشگاهی و از چندین شهر کشور نیز کمک گرفتیم.

رئیسی اظهار داشت: عاقبت از بین آثار مختلف به توافق رسیدیم تا به سرود و آهنگی که حاصل کار دو عزیز دانشگاه اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان بود، رسمیت بدهیم. بنابراین، سرایش محمود براتی، عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان و آهنگسازی مهدی ترمه باف برای این سروده انتخاب گردید. جان هر دو بزرگوار با دانشگاه و شهر ما اصفهان سرشته است.

در پایان آیین بزرگداشت روز معلم، از سرآمدان علمی، اساتید و پژوهشگران برتر دانشگاه اصفهان در سال ۱۴۰۲ تقدیر و به آنها جوایزی اهدا شد.





منبع:

1403/02/16
08:44:06
5.0 / 5
285
تگهای خبر: آموزش , اساتید , پژوهش , جوانان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما