دمنوش هایی برای ماه رمضان،
پاكسازی معده با دمنوش گل محمدی
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار داشت: گلبرگ های گل محمدی، اثر ملین دارد و معده را به خوبی پاکسازی می کند و مواد رطوبی را بیرون می ریزد و دمنوش مناسبی برای ماه مبارک رمضان است.
به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دکتر طیبه شاهی اظهار داشت: گـل محمدی با نام علمی Rosa damascena Mill. از خـانواده گل سرخ یا Rosaceace و از جــنس Rosa بوده و حاوی ویتامین های A، B3، C، D وE می باشد.
وی عنوان کرد: یبوست یکی از بیماریهای بسیار شایع در میان افراد جامعه است و تاثیرات خانوادگی و اجتماعی مهمی را سبب می شود، در روزه داری نیز حرکات دودی روده کاهش پیدا می کند و یبوست شدت پیدا می کند و یکی از اشکالات شایع در ماه مبارک رمضان است که زمینه ساز بیماریهای زیادی می شود.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار نمود: گلبرگ های گل محمدی، اثر ملین دارد و معده را به خوبی پاکسازی می کند و مواد رطوبی را بیرون می ریزد، از این جهت برای رفع یبوست کودکان، اشخاص مسن و بیماران در دوران نقاهت مصرف می شود.
وی با اشاره به این که غنچه های گل محمدی مقوی، مفرح و لطیف کننده اعضای بدن است، ضعف قلب را برطرف می کند و بوییدن آن سبب تقویت اعصاب و قلب می شود، بیان کرد: مطابق تحقیقات صورت گرفته جوشانده گلبرگ های گل محمدی مقدار آب و حجم مدفوع را بیشتر می کند و با نفوذ اسمزی مایع به لومن روده اثر ملینی خودرا اعمال می کند.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی عنوان کرد: در طب سنتی از گل محمدی بعنوان دفع کننده اخلاط مضر استفاده می شود. هم چنین بعنوان مصلح همراه با دوغ، ماست و مواد غذایی قابض استفاده می گردد.
دکتر شاهی با اعلان اینکه برای استفاده از خواص گل محمدی و بهره گیری از آن در ماه مبارک رمضان می توان در وعده افطار بصورت دمنوش یا جوشانده میل شود، تصریح کرد: استفاده از گلاب همراه با خاکشیر و تخم شربتی می تواند شربت ملین بسیار خوبی باشد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، وی ادامه داد: از غنچه و گلاب گل محمدی گل قند تهیه می شود، که آرامبخش اعصاب بوده و موجب تقویت معده و قوا می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب