در گزارش این با من اعلام شد:

بروزرسانی خدمات مشاوره دانشگاه تهران در بحران كرونا

بروزرسانی خدمات مشاوره دانشگاه تهران در بحران كرونا رئیس مركز مشاوره دانشگاه تهران اظهار داشت: تلاش این مركز این بوده كه همگام با رشد فناوری، خدمات مشاوره ای هم متناسب با آن بخصوص در بحران هایی چون كرونا به روز رسانی شود.



حمید پیروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روز جهانی سلامت روان اظهار داشت: ۱۰اکتبر هر سال مصادف با روز جهانی سلامت روان است، سال جاری هم مانند سال های گذشته این روز از جانب سیاست گذاران حوزه سلامت روان، برنامه ریزان، متولیان و متخصصین این امر همچون متخصصین و مجریان مراکز مشاوره دانشگاهی پاس داشته شد.
وی افزود: تاریخچه برگزاری و نکوداشت روز جهانی سلامت روان به فدراسیون بین المللی سلامت روان در سال ۱۹۹۲ م باز می گردد، و هرساله از جانب این فدراسیون موضوعی جهت اندیشیدن و اقدامات موثر انتخاب می شود، که در همین راستا مبحث روز جهانی سلامت روان در سال ۲۰۲۰ «سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه و همه جا» انتخاب شده است.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران یادآورشد: فلسفه انتخاب این مورد دعوت تمامی ذی نفعان و همه افراد جهت سرمایه گذاری مالی، اجتماعی، فرهنگی و مسئولانه رفتار کردن در این حوزه می باشد، سرمایه گذاری که سبب شود علاوه بر اینکه سلامت روان همچون اولویت های سیاست گذاری در جهت توسعه پایدار قرار گیرد، بتواند بازدارنده های دسترسی به آنرا هم مرتفع کند.
وی خاطرنشان کرد: در واقع فلسفه اصلی این روز آموزش سلامت روان، آگاهی بخشی و مقابله با استیگمای اجتماعی است که اغلب نسبت به این حوزه وجود دارد. مرور تاریخی خدمات سلامت روان نشان داده است همواره داشتن مشکلاتی در حوزه سلامت روان توام با شرم بوده و افراد درگیر جهت خدمات گیری همیشه ترس از برچسب و استیگما دشته اند، استیگمایی که گاها فرد را از رجوع جهت دریافت خدمات منصرف می کرده است.
پیروی اضافه کرد: در همین راستا هم مراکز مشاوره دانشجویی همچون مرکز مشاوره دانشگاه تهران کوشیده اند با فراهم کردن خدمات مشاوره ای در حوزه های مختلف روانشناسی بالینی، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی، مشاوره عاطفی و خدمات روانپزشکی با تعهد به اصول اخلاق حرفه ای همچون رازداری به ایفای خدمات بپردازند.
وی افزود: چون اعتقاد بر این است که یکی از رسالت های دانشگاه علاوه بر اینکه ارتقا مهارت های آکادمیک دانشجویان است، آماده سازی آنها از نظر اجتماعی، عاطفی و کوشش در جهت رفع بازدارنده های اجتماعی و روانشناختی است که امکان بهره گیری دانشجویان را از فرصت های آموزشی محدود می کند.
رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران تصریح کرد: تاریخچه خدمات سلامت روان در دانشگاه تهران تاریخی طولانی دارد و تاسیس نخستین مرکز مشاوره به سال ۱۳۴۴ ه. ش باز می گردد که دکتر سعید شاملو بنیان گذار روانشناسی بالینی در ایران نخستین کلینیک مرکز مشاوره و راهنمایی در دانشگاه تهران را تأسیس کرد و بعدها بتدریج چنین مراکزی در دیگر دانشگاه ها تأسیس شد، و تلاش شد بر کیفیت و کمیت خدمات دهی آن افزوده شود.
وی ادامه داد: بعنوان نمونه هم اکنون خدمات مرکز مشاوره دانشگاه تهران در دو بخش حضوری و غیر حضوری(مشاوره تلفنی، اپلیکیشن های مشاوره مانند مشورپ و مانند آن) صورت می گیرد و تلاش بر این بوده که همگام با رشد فناوری خدمات مشاوره ای هم متناسب با آن بخصوص در بحران هایی چون کرونا به روز رسانی شود، تا افراد بر حسب علایق و تمایل خود یکی از شیوه های خدمات دهی را انتخاب کنند.
پیروی اضافه کرد: بنابراین مرکز مشاوره دانشگاه تهران یک مرتبه دیگر در جهت شعار " سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه و همه جا " اهتمام خود را جهت توسعه کیفی و کمی خدمات انجام داده و امید است همه درهر جایگاه و موقعیتی که هستیم به سهم خویش این سرمایه گذاری را انجام داده و فرصت زندگی رضایت بخش تر را برای یکدیگر فراهم نماییم.

1399/07/23
13:56:04
5.0 / 5
1693
تگهای خبر: آموزش , اپلیكیشن , تخصص , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما