معرفی دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها، رساله ها و پیشنهاده ها

معرفی دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها، رساله ها و پیشنهاده ها به گزارش این با من، دانشگاه های برگزیده در ثبت و همانندجویی رساله ها، رساله ها و پیشنهاده ها در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اعلام شدند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اعلام نمود که بر پایة قانون پیشگیری و مواجهه با تقلب در تهیة آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آئین نامة اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیأت وزیران)؛ همة دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، و مؤسسه های آموزش عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام متن پیشنهاده ها (پروپوزال ها) و رساله ها و رساله های (پارساهای) دانشجویان و دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی خویش را که بدون طبقه بندی هستند، در سامانه های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند. برای انجام این قانون، ایرانداک سامانة «همانندجو» را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR با پشتوانة روزافزونِ تمام متن ۶۷۰ هزار عنوان پارسا، ۲۴۶ هزار عنوان پیشنهاده، و ۸۴۴ هزار عنوان مقاله، و ۷۵۰ عنوان کتاب در دسترس همة دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور گذارده است که حالا بیشتر از ۵۲ هزار استاد و ۶۱۲ هزار دانشجو در آن عضو هستند.
بر پایة عملکرد مؤسسه های زیرپوشش در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳؛ دانشگاه های تهران، فردوسی مشهد، و علامه طباطبایی رتبه های نخست تا سوم همانندجویی را به دست آورده اند. جدول زیر شمار درخواست های همانندجویی را برای ۱۰ دانشگاه نخست نشان داده است.


همینطور در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ دانشگاه های ارومیه، اراک و سیستان و بلوچستان، مؤسسه های آموزش عالی روزبهان و زند شیراز و دانشگاه سوره بیشترین همکاری را با سامانه همانندجو داشته اند.
در بین نشریه های علمی عضو سامانة همانندجو؛ نشریه های دانشگاه جامع امام حسین (ع)، پژوهش های کاربردی روانشناختی، و فصلنامة پژوهش در نظام های آموزشی؛ رتبه های نخست تا سوم همانندجویی را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به دست آورده اند.
افزون بر این، ایرانداک «سامانة ملی ثبت رساله، رساله، و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه اندازی کرده است که در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ روی هم ۴۸۲ مؤسسه با آن همکاری داشته و نزدیک به ۸۷ هزار پارسا و بیشتر از ۶۲ هزار پیشنهاده را در آن ثبت کرده اند.
با همکاری سازمان امور دانشجویان؛ سامانة ملی ثبت پیشنهاده ها، رساله ها، و رساله ها از آبان ۱۳۹۷ پذیرای ثبت برخط نسخة الکترونیکی رساله ها و رساله های دانش آموختگان ایرانی بیرون از کشور هم شد. این مدارک بعد از کنترل ایرانداک و تأیید آن سازمان، ثبت می شوند. در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۴۸۳ پارسا در این سامانه ثبت شده اند.
جدول زیر شمار ثبت پارسای بیرون از کشور را برای ۱۰ کشور نخست نشان داده است.


جدول های زیر هم آمار ثبت پارسا و پیشنهاده را در هر منطقة آمایش آموزش عالی، برای پنج دانشگاه با بیشترین عملکرد نشان می دهند.















منبع:

1404/01/28
12:27:09
5.0 / 5
27
تگهای خبر: آموزش , اطلاعات , ایرانداك , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت