رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اعلام كرد؛
دانشجوی ممنوع الورود نداریم
به گزارش این با من، رییس دانشگاه فردوسی مشهد درباره ی آخرین وضعیت دانشجویان ممنوع الورود در روزهای برگزاری امتحانات پایان ترم این مرکز آموزشی اظهار داشت: برمبنای احکام صادر شده در دانشگاه، یک دانشجو از شرکت در امتحانات پایان ترم محروم است.
دکتر احد ضابط در گفتگو با ایسنا، درباره تعداد دانشجویان ممنوع الورود دانشگاه فردوسی مشهد، با اشاره به اینکه این دانشگاه، دانشجوی ممنوع الورود ندارد، اظهار نمود: ۲ دانشجو حکم انضباطی داشتند اما بازهم دست به اقداماتی زدند و با عنایت به این که امکان تجدید حکم های آنها وجود داشت، حکم محرومیت از ۲ ترم تحصیلی برای آنها تایید شد. یک نفر از این دانشجویان، در مقطع دکتری تحصیل می کند و واحدهای درسی خویش را با موفقیت پشت سرگذاشته است. دانشجوی دیگر از شرکت در امتحانات محروم است.
وی در رابطه با تغییرات آئین نامه انضباطی دانشجویان و ابلاغ آئین نامه جدید به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اظهار داشت: آئین نامه انضباطی جدید دانشجویان به دانشگاه ها ابلاغ گردیده و دانشگاه می بایست آنرا اجرا کنند. اما من بر این باور هستم، آئین نامه قبلی ظرفیت اجرای ضوابط انضباطی را داشت و دانشگاه ها می توانستند با آئین نامه قبلی اقدامات لازم را انجام دهند.
دکتر ضابط با اشاره به اینکه آئین نامه های انضباطی دو بخش دارند، اظهار داشت: بخشی از آئین نامه های انضباطی ماهیت "بازدارندگی" دارند تا با اجرای آنها از حضور دانشجویان در شورای انضباطی جلوگیری شود؛ ماهیت بخش دیگر آئین نامه های انضباطی، "تنبیهی" است.
پرسش "آیا تغییرات آئین نامه انضباطی به واسطه شرایط موجود و اقتضائات زمان است؟" در ارتباط با این آئین نامه مطرح می شود؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت، "سرعت عمل" یکی ازمباحث بازدارندگی در ارتباط شوراهای انضباطی است. اگر دانشگاه ها نتوانند اقدامات بازدارنده را به سرعت انجام دهند، یک مساله تکثیر می شود و این احتمال وجود دارد که محیط دانشگاه را به ناآرامی بکشاند.
رئیس دانشگاه فردوسی در ارتباط با آئین نامه قبلی افزود: تمام جوانب را درنظر می گرفتیم که دانشجویان کمترین آسیب را ببینند و محیط دانشگاه آرام باشد. یکی از تغییرات آئین نامه انضباطی دانشجویان اینست که اجبار وجود یک عضو حقوقی در کمیته انضباطی دانشگاه حذف گردیده است. در حالیکه در گذشته این مورد مشکلاتی را ایجاد می کرد به صورت مثال، رشته حقوق در دانشگاه فردوسی تدریس می شود و تعداد اعضای هیات علمی این رشته تحصیلی زیاد است؛ در حالیکه رشته حقوق در دانشگاه های صنعتی تدریس نمی شود و باید از یک عضو هیئت علمی سایر دانشگاه ها در کمیته انضباطی خود بهره ببرند. مبحث عدم حضور اعضای هیئت علمی رشته حقوق در دانشگاه های صنعتی و استفاده از اعضای هیئت علمی سایر دانشگاه ها در کمیته های انضباطی این دانشگاه ها، یک بازدارنده برای سرعت عمل بود.
وی افزود: مشکلی با آئین نامه قبلی برای مدیریت شرایط نداشتیم؛ با تمام این تفاسیر تلاش می نماییم که حقوق دانشجویان را رعایت نماییم و عدالت را اساس کار خود قرار داده ایم که حقوق دانشجویان تضییع نشود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب